FuzulEv’den Konya’da çekiliş ve teslimat töreni!

FuzulEv’den Konya’da çekiliş ve teslimat töreni!

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle insanların ev ve araba hayalini gerçeğe dönüştüren FuzulEv, 4 Mayıs Cumartesi günü Konya’da çekiliş ve teslimat töreni düzenliyor.

 

 FuzulEv, müşterilerinin faiz, peşinat ve kredi ödemeleri olmaksızın ev ve otomobil sahibi olabilmeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

fuzulev’den-konya’da-cekilis--(3).jpg

27 yıldır FPK sistemiyle on binlerce ailenin mutluluğuna ortak olan FuzulEv, müşterileriyle Konya’da buluşmaya hazırlanıyor. FuzulEv yöneticileri, çalışanları ve üyelerinin katılımıyla 4 Mayıs Cumartesi günü saat 09.30’da Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan çekiliş ve teslimat törenine yoğun katılım olması bekleniyor. Düzenlenecek olan bu büyük etkinlikte katılımcılara özel hediyeler ve sürprizlerde olacaktır.

fuzulev’den-konya’da-cekilis--(1).jpg

FUZULEV SİSTEMİ İLE NASIL EV SAHİBİ OLUNUR?

Ev almak isteyen kişiler, 40, 60, 80, 100, 120, 140, 160, 240 kişilik gruplar halinde bir araya getiriliyor. Ev sahibi olacak kişi ise her ay noter huzurunda yapılan çekilişlerle belirleniyor. FuzulEv’i tercih edenler, “Çekilişli Kira Destekli Sistem”, “Vade Ortası Sistem”, “Peşinatlı Erken Teslim Sistemi”, “Ara Ödemeli Sistem” gibi her bütçeye her haneye uygun ödeme koşullarından yararlanabiliyor. FuzulEv’in FPK sistemiyle Türkiye’nin herhangi bir şehrinde kolayca ev alınabiliyor.

fuzulev’den-konya’da-cekilis--(1).png

AYNI SİSTEMLE OTOMOBİL DE ALINIYOR

 ‘Altın Günü’ne benzeyen model ile otomobil satın almak isteyenler her ay taksit ödeyerek FuzulEv’in sunduğu avantajlarla hayallerine kavuşuyor. FuzulEv bu sistemle 0 km. ve 2. el fark etmeksizin istenilen otomobili alma imkânı sağlıyor. Taksitlerde faiz ve vade farkı bulunmuyor. Taksit miktarını ödeme gücünüze göre belirlenebiliyor. İstenilen marka otomobili faizsiz olarak 49 aya kadar taksitlendirebiliyorsunuz. Türkiye'nin her yerinden sıfır km veya ikinci el araç satın almak mümkün. Teslimattan önce araç değerinde değişiklik yapma şansı bulunuyor. Taksit ödeme sırasında ödeme sıkıntısı olması durumunda geçici olarak taksit dondurma işlemi yapılıyor.

Etiketler :