Fulya Öztürk'ten Umre paylaşımına gelen yorumlara tepki: Allah size akıl vicdan versin

Fulya Öztürk'ten Umre paylaşımına gelen yorumlara tepki: Allah size akıl vicdan versin

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez ziyaretini takip eden gazetecilerden Fulya Öztürk, Umre ziyareti paylaşımı ile hedef oldu. Eleştirilere 3 gün sonra cevap veren Öztürk, "Bilgisiz, kıskanç, iftiracı, algıcı kötü kalpliler Allah size akıl vicdan versin" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez ziyaretini takip eden gazeteciler arasında yer alan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, sosyal medya hesabında "Rabbim bana da nasip etti… Mekke şu an…" notuyla Mekke'den tesettürlü fotoğrafını paylaştı.

Fulya Öztürk, Suudi Arabistan'da gerçekleştirdiği Umre ziyareti ve paylaşımı ile hedefe konuldu. Gelen eleştirilere yanıt veren Öztürk, "Kıskançlıklara linçlere alışığım. Bilgisiz, kıskanç, iftiracı, algıcı kötü kalpliler Allah size akıl vicdan versin" dedi.

UMRE ZİYARETİ ÜZERİNDEN HEDEFE KOYDULAR

Fulya Öztürk burada Umre ziyaretini de gerçekleştirerek, o anı sosyal medya hesabından yayınladı. Muhalif hesaplar, sosyal medyada algı yaratarak Öztürk'ün ziyaretini hedef aldı. Adeta linç kampanyasına dönüşen olayın ardından genç gazeteci sessizliğini bozdu.

Fulya Öztürk, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, O değil de attığım Umre tweeti 23 MİLYON görüntülenme almış. Senaryo , algıcı iftiracılarla büyümüş büyümüş. Tabi baktım da destek tweeti daha çok o sayede de çok okunmuş tweet. Sevenimiz çok, çok şükür Herkese hayırlı Cumalar Merhametli günler" ifadelerine yer verdi.

"NE FULYAYMIŞIM BE..."

Sosyal medya hesabından 3 gün sonra bir açıklama daha yapan Fulya Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

İş yoğunluğundan geç dönüş yapıyorum. Binlerce mesaja desteğe bin teşekkür ederim. Özellikle Abdülkadir Selvi'nin köşesinde yazdıkları beni çok duygulandırdı. Bu arada kıskançlıklara linçlere alışığım. İşkolik biri olarak inanın TT Muhabbetiyle ilgilenmedim. Beni bilen bilir zaten, sevenim çok. Bu arada ne Fulyaymışım be. Bir tweet attım 23 milyon görüntülenme almış. Bilgisiz, kıskanç, iftiracı, algıcı kötü kalpliler Allah size akıl vicdan versin.

fulyaozturktwitter.jpg

fulyaozturk-ins.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum