Filistinlilerin 15 Temmuz klibi büyük ilgi görüyor

Filistinlilerin 15 Temmuz klibi büyük ilgi görüyor

İSTANBUL (AA) - Filistinli şair Cihad Et-türbani'nin darbe girişimine direnen Türk halkı için yazdığı, Lübnanlı "Guraba" grubunun da seslendirdiği "Biz...

İSTANBUL (AA) - Filistinli şair Cihad Et-türbani'nin darbe girişimine direnen Türk halkı için yazdığı, Lübnanlı "Guraba" grubunun da seslendirdiği "Biz ki Boyun Eğmeyen Kahramanlarız" şarkısı sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Cihad Et-türbani'nin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren Türk halkı için yazdığı "Biz ki Boyun Eğmeyen Kahramanlarız" şiirinin, Lübnanlı müzik grubu "Guraba" tarafından seslendirildiği video klibe internet kullanıcıları yoğun ilgi gösteriyor.

Video klip, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın televizyondan halkı sokaklarda milli iradeye sahip çıkmaya davet ettiği konuşmasıyla başlıyor. Klipte, darbe girişimi sırasında halkın Boğaziçi Köprüsü ve diğer noktalardaki mücadelesinin, tankların üzerindeki fotoğraflarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dua ederken çekilmiş görüntüleri ve Osmanlı padişahlarının resimleri de yer alıyor.

Eser, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önce Yenikapı'da seslendirdiği "Dua" şiiri ve Çanakkale Savaşı'nı temsil eden görüntülerle sona eriyor.

Şarkının sözlerinin bir kısmı şöyle:

"Biz ki boyun eğmeyen kahramanlarız/Onurumuz için canımızı feda ederiz/Hakkın aslanıydı karada Hz. Halit/Denizdeyse Barbaros Paşa/Biz ki boyun eğmeyen kahramanlarız/Onurumuz için canlarımızı feda ederiz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler