Filistinli Şarkıcı Dalal Abu Amneh Serbest Bırakıldı

Filistinli Şarkıcı Dalal Abu Amneh Serbest Bırakıldı

Spot: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sosyal medyada tepki gösteren Filistinli şarkıcı Dalal Abu Amneh, gözaltında yaşadığı zorluklara rağmen doğruyu savunmaya kararlı.

Dalal Abu Amneh, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sosyal medyada tepki göstermesinin ardından gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Filistinli şarkıcı Dalal Abu Amneh, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla, kendisine yönelik iki günlük gözaltının ardından serbest bırakıldığını duyurdu. Gözaltı sırasında yaşadığı zorlukları paylaşan Amneh, "Beni insanlığımdan çıkarmaya, sesimi kesmeye ve her şekilde aşağılamaya çalıştılar. Bana hakaret ettiler, ellerimi ve ayaklarımı kelepçelediler. Bunları yaparak sadece beni daha onurlu hale getirdiler" ifadelerini kullandı.

Yusuf Suresi 21. Ayet

Amneh, destek veren herkese teşekkür ederken, doğruyu savunmaya devam edeceğini söyledi. Filistinli şarkıcı, 16 Ekim tarihinde Facebook hesabında, Kur'an-ı Kerim'deki Yusuf Suresi'nin 21. ayetinde yer alan "Allah'tan başka galip yoktur" ifadesini paylaşarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermişti.

Önemli Bir Örnek

Paylaşımının ardından Amneh, İsrail'in Nasıra kentindeki evinde polis tarafından gözaltına alınmıştı. Bu olay, İsrail-Filistin çatışmalarının sosyal medya üzerinden nasıl bir platforma dönüştüğünü göstermesi açısından önemli bir örnek teşkil ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.