FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

15 Temmuz gecesinden bu yana Kısıklı'da nöbet tutan bir grup iletişimci, Kısıklı meydanındaki demokrasi nöbetinden Mehmetçiğe seslendi

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kısıklı'da demokrasi nöbetine devam eden bir grup iletişimci, Mehmetçiğe seslendi.

"Meydanlar millete, kışlalar Mehmetçiğe emanet", "Tankla, tüfekle, uçakla, ölümle korkutacağınızı mı sandınız?", "Bu vatan hainlerden temizlenene kadar bize rahat uyku yok" pankartları taşıyan grup adına bildiriyi Serkan Bıçakçı okudu.

Mehmetçiğe, "Ey bu vatanın şerefli evlatları, namusumuzun bekçileri Mehmetçikler, size gözü yaşlı ananızdan, babanızdan, bacınızdan, kardeşlerinizden, yarinizden, 15 Temmuz şehitlerinden selamlar getirdik" diye seslenen Bıçakçı, Mehmetçiğin "En büyük asker bizim asker" sloganlarıyla, canı pahasına vatanı korumak için peygamber ocağına gönderildiğini anlattı.

Kendi milletine ve vatanına kurşun sıkan hainleri etkisiz hale getirme görevinin Mehmetçiğe düştüğünü belirten Bıçakçı, şunları kaydetti:

"Ey bu aziz vatanın şerefli evlatları, gün bugündür. O hainlerin yüzüne tükürme, o kanunsuz emri veren alçağı buna pişman etme, ananızın babanızın, sevdiğiniz milletinizin namusunu koruma, vatanınızın yanında bedrin aslanları gibi durma günüdür bugün. Unutmayın, siz bu bu kanunsuz emrin arkasında durmazsanız bu bir avuç hain, bu bir avuç korkak, değil kışladan, evlerinden bile çıkamaz. Bu vatanı hainlere, milletine kurşun sıkan, bomba atan, çoluk çocuk yaşlı genç demeden katleden alçaklara bırakmayacağınızı Allah'a hamdolsun ki çok iyi biliyoruz. Bir daha size böyle kanunsuz bir emir verildiğinde, 'kışladan çıkıyoruz' denildiğinde, o hainlere dersini verme, onları kışladan çıkarmadan etkisiz hale getirip polisimize teslim etme zamanıdır. Gözünüz arkada kalmasın, eğer çıkarlarsa, sizin gibi bu vatan için canını vermeye hazır milyonlarca kardeşinizle, anneniz, babanız, bacınız, tüm sevdiklerinizle onları meydanlarda bekliyor olacağız."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler