FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik protesto gösterisine katılacak olanların halk otobüslerinden...

AKSARAY (AA)- Aksaray Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik protesto gösterisine katılacak olanların halk otobüslerinden ücretsiz yararlanacağını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, demokrasi nöbetinin tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da da tüm heyecanıyla devam ettiği belirtildi.

Milli birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yansıtıldığı bugünlerde, belediye olarak vatandaşlara en güzel hizmeti vermeyi amaçladıkları belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizin birliği ve bütünlüğünü sağlamak adına, her gün akşam düzenlenen protesto gösterileri şehrimizde de büyük bir katılım ve coşkuyla devam etmektedir. Kent meydanında düzenlenen demokrasi nöbetine katılacak olan vatandaşlarımız, 24 Temmuz Pazar gününe kadar ulaşım hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecek. Belediye otobüslerimiz 18.00-00.00 saatlerinde tüm mahallelerimizden vatandaşlarımızı ücretsiz olarak kent meydanına getirecektir. Tüm vatandaşlarımızı milli iradeye sahip çıkması için meydanlara bekliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :