FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Edebiyat, Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği:- "Sanatçı hassasiyeti ve takibi içinde bütün gücümüz ve iştiyakımızla devletimizin, cumhuriyetimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz"

İSTANBUL (AA) - Edebiyat, Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimini kınadı.

ESKADER'den yapıladan açıklamada, derneğin gerek kuruluş felsefesinde gerekse bugüne kadar gösterdiği edebiyat sanat ve kültür faaliyetlerinde Türkiye tarihindeki bütün darbelerin aleyhinde ve mücadelesinde olduğu belirtildi.

Aynı düşünce, gayret ve kararlılığın 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasında da devam ettiğinin aktarıldığı açıklamada, "Bu itibarla, son olarak, milletimize, devletimize ve demokrasimize yapılan melun ve hain darbe girişimini, alçakça saldırıyı lanetliyoruz. Sanatçı hassasiyeti ve takibi içinde bütün gücümüz ve iştiyakımızla devletimizin, cumhuriyetimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadelerine yer verildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :