FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi Silivri'de protesto edildi. AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık...

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi Silivri'de protesto edildi.

AK Parti İlçe Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık bin kişilik grup, Atatürk Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Türk bayraklarıyla yürüyüş yapan vatandaşlar slogan atarak darbe girişimine tepki gösterdi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, burada yaptığı konuşmada, ''Dün akşam bu saatlerde ordumuzun içerisine sızmış paralel örgüt mensubu birtakım askerin, halkın oylarıyla seçilmiş hükümeti devirme girişimi siz değerli yurttaşlarımızın destekleriyle bertaraf edilmiştir. Meydanlar boşalmasın derken, meydanlarda taşkınlık yapmak için sokağa çıkmış bir kalabalık değiliz. Biz meydanları doldururken polisimizin de ve devletimize sahip çıkan askerimizin de sonuna kadar arkasında durmak için meydanlara çıkmış, yurduna, vatanına, milletine ve bayrağına aşık bir kalabalığız. Türk Silahlı Kuvvetleri üniforması bu ülkede en şerefli üniformadır, o üniformayı birçok şerefli komutanımız, askerimiz bütün onuruyla bütün gururuyla taşıyor. Onların hepsinin ayakları başımızın üzerindedir. Ama o şerefli üniformanın içerisindeki şerefsizlerledir bizim mücadelemiz. Bizler polisimizin ve askerimizin sonuna kadar arkasındayız.'' dedi.

Açıklamaların ardından dua okuyan grup daha sonra dağıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler