FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, milli iradeye yönelik girişilen ayaklanmaya karşı tüm Konya'yı Mevlana Meydanı'na davet etti.Arat, yaptığı...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, milli iradeye yönelik girişilen ayaklanmaya karşı tüm Konya'yı Mevlana Meydanı'na davet etti.

Arat, yaptığı yazılı açıklamada, hangi görüş ve partiden olurlarsa olsun tüm Konya'yı bir ve birlik olmaya davet ettiğini belirtti.

Hükümet, AK Parti ve tüm kadrolarıyla bugüne kadar halkın gücünün üstünde bir güç tanımadıklarını ifade eden Arat, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da tanınmayacaktır. Bu yola kefenlerini giyerek çıkan AK kadrolarımız, milletin emanetine sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya da hazırdır. Bu anlamda, millet iradesine karşı yapılmak istenen alçak darbe girişimine karşı meydanlara çıkarak en güzel cevabı veren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Ancak darbecilerin tamamı yakalanana kadar hangi parti veya görüşten olurlarsa olsunlar tüm kardeşlerimizi bu akşam saat 20.30'da Mevlana Meydanı'nda buluşmaya davet ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :