FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü:- "Ülkemiz sadece demokratik yollarla seçilmiş ve milletimizin meşru desteğini almış yönetimlere emanet edilebilir. Meşru iktidara yönelik her türlü saldırı demokrasimize, toplumsal huzura ve ülkemizin refahına büyük zarar

İSTANBUL (AA) - Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü, Türkiye'nin sadece demokratik yollarla seçilmiş ve milletin meşru desteğini almış yönetimlere emanet edilebileceğini, meşru iktidara yönelik her türlü saldırının demokrasiye, toplumsal huzura ve ülkenin refahına büyük zarar vereceğini belirtti.

Rektörlükten bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimine yönelik yapılan açıklamada, Boğaziçi Üniversitesinin her zaman koşulsuz demokrasiden yana olduğu vurgulandı.

Dün gece yaşanan darbe girişiminin kabul edilemez olduğu aktarılan açıklamada, girişim lanetlendi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Ülkemiz sadece demokratik yollarla seçilmiş ve milletimizin meşru desteğini almış yönetimlere emanet edilebilir. Meşru iktidara yönelik her türlü saldırı demokrasimize, toplumsal huzura ve ülkemizin refahına büyük zarar verecektir. Yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ülkemize başsağlığı diliyoruz. Ülkemizin bu sıkıntılı süreci hızla atlatacağına ve eskisinden daha da güçlü bir demokrasiyle yoluna devam edeceğine inancımız tamdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler