FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma

Bolu'da adliyeye sevk edilen 27 kişiden 5'i tutuklandı, 17'si adli kontrol şartıyla salıverildi- Aralarında Vali Yardımcısı Ertaş'ın da bulunduğu 5 kişi ise savcılık tarafından serbest bırakıldı

BOLU (AA) - Bolu'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 27 kişiden 5'i tutuklandı, 17'si adli kontrol şartıyla, 5'i de savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından adliyeye götürülen 27 kişinin işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan ziraat mühendisi Vedat Albuz, Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde sayman Adem Topal, pazarlamacı Yavuz Selim Alcı, makine mühendisi Uğur Aydın ve işçi Zeki Sarıoğlu çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. 17 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aralarında Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş'ın da bulunduğu 5 kişi ise savcılık ifadelerinin ardından salıverildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler