FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve beraberindekiler, 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepki göstermek amacıyla kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz'u evinde ziyaret etti- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: - "Bu girişimde bulunanların hem

İSTANBUL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz'u evinde ziyaret etti.

Darbe girişimine tepki göstermek amacıyla kamyonla Taksim'e çıkan Şerife Boz'u, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve beraberindeki AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, AK Parti Genel Merkezi AR-GE Başkan Yardımcısı Osman Coşkun ve Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan ziyaret etti.

Boz'un Beykoz'daki evinde gerçekleşen ziyaretin ardından AA muhabirine açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, tarihe tanıklık edebilmek için kamuoyunun "Şerife bacı" olarak tanıdığı Şerife Boz ve eşinin misafiri olduklarını belirtti.

Hotar, 15 Temmuz darbe girişiminin çok hain, kanlı ve acı bir sürecin adı olduğunu kaydederek, "Maalesef bizim çocuklarımızın da hafızasına darbe kavramı gibi olumsuz olayları kazıdılar. Her şeyden önce bu girişimde bulunanların hem Allah katında hem de ülkesini, bayrağını, milletini seven vatandaşın gönlünde, gözünde hak ettiği yerde olmasını diliyorum." diye konuştu.

Misafirperverliğinden dolayı Boz ailesine teşekkür eden Hotar, Şerife Hanım'ın gösterdiği kahramanlığın kendilerinin çocuklarına, çocuklarının da kendi çocuklarına mutlaka anlatacağına dikkati çekti.

O akşam yaşadıklarını misafirlerine anlatan Şerife Boz ise, "Çok mutlu olduk. Bir Türk kadını olarak çok gururlandım. Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar tarafından, partinin AR-GE başkanlığı adına Şerife Boz'a bir tablo hediye edildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :