FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Antalya'da, FETÖ mensuplarının askeri darbe girişiminde şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı- Muratpaşa İlçe Müftüsü Karaca: - "Şühedaların kanlarıyla yıkanan bu cennet vatan Anadolu'muzu bir avuç haine hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz"

ANTALYA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının askeri darbe girişiminde şehit olanlar için Antalya'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Anadolu Gençlik Derneğince ikindi namazına müteakip Muratpaşa Camisi'nde düzenlenen programda, musalla taşlarının üzerine Türk bayrakları konuldu.

Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil Karaca, gıyabi cenaze namazını kıldırmadan önce yaptığı konuşmada, Ankara'da şehit olan üniversite öğrencisi Yasin Ağaroğlu'nun bugün Antalya'nın Korkuteli ilçesinde toprağa verildiğini söyledi.

Şehit olan bir emniyet mensubunun da yarın Antalya'da düzenlenecek törenle defnedileceğini belirten Karaca, "Ülkemizin birçok yerinde şehitlerimiz var. Bu şehitlerimize minnet ve şükran borçluyuz, tıpkı bu vatanı bize emanet eden daha önceki binlerce şehitlerimiz gibi. Şühedaların kanlarıyla yıkanan bu cennet vatan Anadolu'muzu bir avuç haine hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz." dedi.

Program, gıyabi cenaze namazının ardından duayla sona erdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler