Fethullah Gülen'in son bedduası

Fethullah Gülen'in son bedduası

Fethullahçı Terör Örgütü lideri olduğu iddia edilen Fethullah Gülen, bir kez daha yediği büyük darbeyle yine beddua etti. Örgütün kara parasını aklayan kasası Akın İpek’e operasyon Gülen'i adeta çıldırttı.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  lideri olduğu iddia edilen Fethullah Gülen, bir kez daha yediği büyük darbeyle yine beddua etti. Örgütün kara parasını aklayan kasası Akın İpek’e operasyon Gülen'i adeta çıldırttı.

Örgütün propaganda sitesi Herkul’e konuşan Gülen son konuşmasında  beddualar etti.

İşte Gülen'in son bedduası:

 “Belki bazılarının dilinin ucuna kadar da geliyordur: ‘Eğer hakikaten sizin bu müesseselere isnat ettiğiniz şeyler varsa, Allah o müesseseleri yerin dibine batırsın. Yoksa, o emir verenler, o kanunsuz emre uyanlar, silahla o baskınları yapanlar.. Allah yuvalarını başlarına yıksın!..’ Bakın, siz bile ‘amin’ diyorsunuz! Demek ki Türkiye’de genel hissiyat bu istikamette cereyan ediyor. Dolayısıyla siz karakterinize göre hareket etmiyorsunuz. Çünkü o cümlelerin sonunda şöyle diyecektim: Aman, sakın böyle demeyin. Belki bunların içinde Allah’a inanan insan da vardır. O öyle güçlü bir fasl-ı müşterektir ki!.. Yalandan namaz kılsalar, her halleriyle nifak tavrı sergileseler, kafirlerin yapmadıklarını yapsalar, Hitler’in, Stalin’in, Sezar’ın yapmadığını yapsalar da içlerinde Allah’a inanan bazıları vardır. İşte umumunu birden nazar-ı itibara alarak öyle bir şey söylemek insaflı mümine yakışmaz.”

GÜLEN BÖYLE BEDDUA ETTİ