Fenomen Banu Parlak yeniden gözaltında: Evinde arama yapıldı

Fenomen Banu Parlak yeniden gözaltında: Evinde arama yapıldı

Sosyal medya üzerinden yaptığı silah paylaşımlarıyla dikkat çeken Banu Parlak, polis tarafından gözaltına alındı. Ev aramasında ise ruhsatsız bir tabanca ele geçirildi.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ı silah paylaşımları sebebiyle soruşturma kapsamında gözaltına aldı.

Parlak'ın Beylikdüzü Marmara Mahallesi'ndeki evinde gerçekleştirilen arama neticesinde, ruhsatsız olduğu belirlenen 1 adet Glock Gen 5 marka tabanca ile silaha ait 9 adet 9x19mm mermi bulundu.

Gözaltına alınan Banu Parlak, Beylikdüzü Asayiş Büro Amirliği'ne götürülerek ifadesi alınmaya başlandı. Sosyal medya platformlarında geniş bir takipçi kitlesi bulunan Parlak'ın, silah paylaşımlarıyla gündeme gelmesi, güvenlik güçlerinin dikkatini çekmiş ve soruşturmanın başlatılmasına sebep olmuştu.

Soruşturma, sosyal medya üzerinden yapılan tehlikeli paylaşımlara karşı alınacak önlemleri de gündeme getirirken, Banu Parlak'ın paylaşımları hakkında da ayrıntılı bir inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.