Fenerbahçe Konyaspor'a nefes bile aldırmadı

Fenerbahçe Konyaspor'a nefes bile aldırmadı

Süper Lig'in 16. haftasında ertelenen maçta Konyaspor, Fenerbahçe'ye Edin Dzeko'nun 29 dakikada attığı hat-trick ile 7-1 mağlup oldu.

Süper Lig'in 16. haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe, Konyaspor'u ağırladı ve sahadan 7-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın yıldızı ise Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko oldu. Deneyimli santrfor, 29 dakikada attığı hat-trick ile maça damgasını vurdu. 11, 32 ve 40. dakikalarda fileleri havalandıran Dzeko, Fenerbahçe kariyerinde ikinci kez hat-trick yapma başarısını gösterdi.

Fenerbahçe'nin diğer gollerini ise Mert Müldür, Szymanski, Michy Batshuayi ve Konyasporlu Uğurcan Yazğılı'nın kendi kalesine attığı golle buldu. Yeşil-beyazlı ekipte tek golü ise Guilherme Sitya kaydetti.

Ayrıca, Mert Müldür, Fenerbahçe forması altındaki ilk golünü Konyaspor'a karşı atmış oldu. Maç öncesi 3 değişiklik yapan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, galibiyet elde edemedi. Sarı kart cezalısı Francisco Calvo'nun yerine Kahraman Demirtaş, Oğulcan Ülgün'ün yerine Ahmet Oğuz'a, Nelson Oliveira'nın yerine ise Emrehan Gedikli'ye şans verdiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum