Faysal Bayramoğlu Gölyazı maçını değerlendirdi

Faysal Bayramoğlu Gölyazı maçını değerlendirdi

Meram Kara Kartallar teknik direktörü Faysal Bayramoğlu Gölyazspor maçını değerlendirdi. Bayramoğlu rakibin tecrübesiyle maçı kazandığını ifade etti

 

Meram Kara Kartallar’da son haftalarda alınan mağlubiyetlerin üzüntüsü yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Faysal Bayramoğlu Gölyazıspor maçıyla ilgili, “Güçlü ve tecrübeli bir takıma karşı mücadele ettik. Kazanmış olsaydık bizim açımızdan büyük avantaj olacaktı. Son haftalarda aldığımız seri mağlubiyetin ardından bu maçı kazanırsak belki eski performansımızı yakalayabilirdik ancak olmadı. Rakip oyuncular tecrübeli ve tecrübelerini kullandılar ve maçı kazandılar. Üzüldük ancak rakibi de tebrik ediyorum, iyi bir oyun ortaya koydular.” şeklinde konuştu.

Hafta sonu oynanacak Karapınar Belediyespor maçıyla ilgili de konuşan Bayramoğlu şunları söyledi: “Rakibimiz lige kötü başladı. Ligin en zayıf takımı olarak görülüyorlardı ancak son üç haftada toparlandılar. Hoca değişikliği sonrasında yakaladıkları havayla üç maç kazandılar. Futbola ara vermiş oyuncuları kadrolarına kattılar bu açıdan rakip oyunu yavaşlatacaktır. Biz de tam tersine maçın temposunu yüksek tutmaya çalışacağız. İnşallah kazanarak eski formumuzu yakalarız diye umut ediyorum…”

Etiketler :