Eylem Tok ve oğlunu havaalanına götüren şahıs da tutuklandı

Eylem Tok ve oğlunu havaalanına götüren şahıs da tutuklandı

Eyüpsultan'da yaşanan kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nın ölümüyle ilgili olarak, şüpheli olarak baba Bülent Cihantimur'un şirket çalışanı tutuklandı.

Eyüpsultan'da meydana gelen trajik kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nın ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, yeni gelişmeler yaşandı. Kazada aracıyla seyir halindeyken park halindeki ATV'lere çarparak Aci'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C.'nin annesi Eylem Tok'un kaçma girişimi üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, şüpheli olarak baba Bülent Cihantimur'un şirketinde çalışan bir kişi tutuklandı.

Şüpheli olarak belirlenen ve olay günü T.C.'yi havalimanına götürdüğü iddia edilen Ayşe Ceren S., polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderilen S., soruşturmanın seyrine ilişkin önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, olayın ardından kaçma girişiminde bulunan ve sonrasında ABD'ye gittikleri tespit edilen Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında da işlem başlatılmıştı. Ancak şüphelilerin ABD'de olduğu ve iade talebinde bulunulduğu bilgisi ortaya çıkmıştı.

Şüpheli Cihantimur'un şirket çalışanı olan Ayşe Ceren S.'nin tutuklanmasıyla birlikte soruşturma geniş kapsamlı bir şekilde devam ederken, yetkililer olayın tüm detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.