Evlenmek için eylem yapan gençlere teklif yağıyor

Evlenmek için eylem yapan gençlere teklif yağıyor

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde evlenecek kız bulamadıklarını belirterek eylem yapan gençlere çok sayıda talip çıktı- Üzümlü Mahallesi Muhtarı Başbilen:"İlk etapta 3 ilden beni arayarak gençlerle evlenmek istediklerini, bunun için de

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinde, evlenecek kız bulamadıklarını belirterek eylem yapan gençlere çok sayıda evlilik teklifi gelmeye başladı.

İlçeye bağlı Üzümlü Mahallesi Meydanı'nda toplanan ve "Evde kalmış erkekler", "Usta söz, evlenirsek 5 çocuk yapacağız", "Mevzu derin ustam", "Ne olursan ol yine gel" yazılı pankartlarla evlenmek için yürüyüş yapan gençlerin taliplileri çıktı.

Mahalle muhtarı Mustafa Başbilen, gazetecilere yaptığı açıklamada, çıkan haberler üzerine gençlerin ve kendisinin telefonunun hiç susmadığını, çok sayıda kişinin evlilik teklifi yaptığını söyledi.

Telefonla 300 kezden fazla arandıklarını anlatan Başbilen, "İlk etapta 3 ilden beni arayarak gençlerle evlenmek istediklerini ve bunun için de Erdemli'ye gelmek ve tanışmak için yola çıktıklarını belirtenlerin telefonlarını aldım. Gençlerimizin evlenmelerine yönelik yaptıkları çağrı ülke genelinde yankı buldu. Ben güzel gelişmelerin olacağına inanıyorum." dedi.

Mehmet Başbilen isimli bekar genç ise kendisine Ankara'dan talip çıktığını söyledi.

Tanışmak isteyenlerle görüşeceğini ve uygun olursa evlenebileceğini ifade eden Başbilen, "Bu konuda ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu şansın diğer arkadaşlarıma da gülmesini diliyorum." diye konuştu.

Evlenmek için eylem yapan gençlere teklif yağıyor

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :