Evde yaptığı çeyiz işini  Dükkan açarak büyüttü

Evde yaptığı çeyiz işini Dükkan açarak büyüttü

Evde geçimini sağlamak için başladığı dikiş nakış işini Elif Tasarım Çeyiz dükkanı açarak genişleten 36 yaşındaki Hatice Güllüoğlu, “Kendi başıma yaptığım el işleriyle daha büyük işler yapmak için Konyalılardan destek bekliyorum” dedi

Evinde dikiş nakış işleri yaparak ev geçimine katkıda bulunan Hatice Güllüoğlu, yaptığı işlerin büyük ilgi görmesinin ardından çeyiz dükkânı açarak müşterilerine daha güzel hizmet vermeye çalışıyor. 3 çocuk annesi olan Güllüoğlu 4 yıl önce evinde ev tekstili ürünleri üretmeye başladı. daha sonra yaptığı işlere talep artınca borç para bularak dükkan açmaya karar verdi.  Yaklaşık 3 yıldır Büyük Sinan Mahallesi’nde açtığı dükkânda el işi ev tekstillerini müşterileriyle buluşturan Hatice Güllüoğlu, “Evimin geçimine katkı sağlamak için yaptığım işi büyütme kararı aldım. Kendi başıma girişkenliğimi kullanarak bir dükkân açtım ve burada hem mahalleliye hem de yeni evlenecek çiftlerin çeyiz işlerini yapıyorum” dedi.

hatice-gulluoglu--(9).jpg

KENDİ BAŞIMA KARAR ALDIM

Evinde yaptığı çeyiz işlerinin büyük ilgi duyulduğunu söyleyen Güllüoğlu, hiçbir yerden destek almamasına rağmen dükkân açmaya karar verdiğini söyledi. Borç para bularak bir dükkân kiralayan Güllüoğlu, “Dükkan açmaya karar verdiğim zamanlar çevremden yeterli desteği bulamadım. Daha sonra kesin kararımı aldım ve dükkânımı açtım. İlk baştaki müşterilerim beni takdirle karşıladılar. Daha sonra her gelen müşterimden övgüler almaya başladım ve bu en büyük desteğim oldu. Daha sonra her yaptığım işi büyük bir özenle yaptım ve müşterilerimi hep memnun bıraktım. Bu da işimin sürdürülebilir olmasını sağladı. Şu anda mahalle sakinlerinin her türlü ev tekstil işini ve tamir işlerini yapıyorum” diye konuştu.

hatice-gulluoglu--(5).jpg

İNTERNET SİTESİYLE KONYA SINIRLARINI AŞMAYA ÇALIŞIYORUM

Yaptığı çeyiz işlerinin büyük ilgi duyulmasından sonra sosyal medyada tanıtmaya başlayan Güllüoğlu, buradan da olumlu dönüşler ve yorumlar aldı. Daha sonra işyerinin isminde bir internet sitesi açmayı kararlaştıran Güllüoğlu, “Yaptığım işlerin herkes tarafından beğenilmesi beni daha da cesaretlendirdi. İlk başlarda sosyal medyada çeyiz işlerini müşterilerimle buluşturuyordum. Daha sonra çok iyi dönüşler almaya başladım ve Konya dışına da açılmaya karar verdim. İşyerimin isminde bir internet sitesi açtım ve yapılan tüm işleri burada şehir dışındaki insanlara da buluşturmaya başladım. İnternet sitesi yeni olmasına rağmen bazı siparişler almaya bile başladım. Şu anki hayalım işimi Türkiye çapında büyütmek ve yaptığım güzel işleri insanlarla buluşturmak” şeklinde konuştu.

hatice-gulluoglu--(12).jpg

ÇEYİZ ADINA HER ŞEY

Elif Tasarım Çeyiz dükkânında yaptığı işleri anlatan Hatice Güllüoğlu, dükkanın üst katını da adeta atölyeye çevirdi. Günün büyük bir bölümünü atölyede çalışarak geçiren Güllüoğlu, “İşimi oldukça çok seviyorum. Yaptığım her işten büyük keyif alıyorum. Burada dikiş nakış işlerinin yanında okulların masa örtülerine süslemeler yapıyorum. Bunun yanında masa örtüleri, sandalye giydirmeleri ve çeşitli kumaş süslemeleri dikiyorum. İşimi her zaman genişletmek istediğimden, ev tekstili adına her şeyi yapıyorum. Bunların içerisinde eski nakış tamirleri ve basit terzilik gerektiren işleri yapıyorum.  Şu an işin yaptığım bu işlerle ancak geçimimi sağlayabiliyorum. Burada işimi daha da büyütmek adına Konyalı firmalardan bize iş vererek destek olmalarını bekliyorum” diye konuştu.  Servet R. Çolak – Memleket 

hatice-gulluoglu--(4).jpg