Esnaf hibeleri hesaplara yatmaya başladı

Esnaf hibeleri hesaplara yatmaya başladı

Esnafa verilecek olan 3 bin ila 5 bin liralık hibe ödemeleri bugün itibari ödenmeye başladı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un açıkladığı gibi bugün ödemeler hesaba yatmaya başladı. Hibe desteğine başvuran birçok esnaf destek alabilecek.

Ticaret Bakanı Muş, gün gerçekleştirdiği açıklamada yarın itibari ile ödemelerin hesaba yatacağı bilgisini vermişti. Bu detaylara göre hibe desteğine başvuran esnafa bugün itibaren 3 ila 5 bin lira arasında destek verilecek.

Söz konusu ödemeler, başvuru sırasında verilmiş olan hesap bilgilerine yatırılacak. Hesaba parayı ise Ticaret Bakanlığı yatıracak.

Hibe desteği başvurularının da hala devam ediyor olduğunu ve 25 Mayıs’ta başvuruların başladığını hatırlatmakta fayda var.

Hibeden kimler faydalandığı da oldukça merak ediliyor. Tek sefer olmak şartıyla, iki ayrı grup halinde 5 bin ila 3 bin lira hibe desteği, 17.05.2021 tarihinden önce –bu ay dahil- vergi mükellefiyetini tesis ettirmiş olan gerçek kişi tacirler, esnaf ve sanatkarlara verilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.