Eskişehir'de dolandırıcılık iddiası

Eskişehir'de dolandırıcılık iddiası

Telefonla aradığı kişilerden, FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını söyleyip karşılığında para ve ziynet eşyası aldığı iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, telefonla aradığı kişilere FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılı olduklarını söyleyerek, karşılığında bu kişilerden para ve ziynet eşyası aldığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini "polis, asker ve savcı" gibi kamu görevlisi olarak tanıtarak, telefonla aradığı kişilere FETÖ/PDY terör örgütüyle bağlantılarının olduğunu söyleyip, vatandaşları dolandırdığı iddia edilen zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, kent merkezinde yaşayan ve dolandırılmak üzere olan Sezai Okan Ç'den (73), para ve ziynet eşyasını almaya gelen Şehmuz S'yi (21), düzenlenen operasyonla yakalandı.

Ekipler, gözaltına alınan şüphelinin farklı tarihlerde 4 kişiden aynı yöntemle yaklaşık 42 bin 500 lira aldığını belirledi.

Şüpheli Şehmuz S'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler