Eskişehir'de asayiş uygulamaları

Eskişehir'de asayiş uygulamaları

İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte yapılan denetim ve kontrollerde kullanmak için uyuşturucu madde satın aldığı belirlenen 9 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kentte yapılan denetim ve kontrollerde kullanmak için uyuşturucu madde satın aldığı belirlenen 9 şüpheli yakalandı.

Polis ekipleri, son bir hafta içerisinde kent merkezinde kullanmak için uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 9 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin üzerilerinde yapılan arama ve kontrollerde 16 uyuşturucu hap ile 202 gram bonzai ele geçirildi.

Ekipler tarafından müdahale edilen olaylarda ise 2 pompalı tüfek, 1 kuru sıkı tabanca ile bu silahlara ait 2 fişek, 1 bıçak, 1 çalıntı otomobil, 1 çalıntı motosiklet ele geçirilirken olayla ilgili 5 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

Son bir haftada bin 444 şahıs ve 240 araç hakkında GBT sorgusu yapan ekipler, 28 kişi hakkında çeşitli suçlardan işlem yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler