Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Halk Günü'ne katıldı

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Halk Günü'ne katıldı

KAYSERİ (AA) - Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas ilçesinde "Halk Günü" programına katıldı.Talas Belediyesi tarafından düzenlenen...

KAYSERİ (AA) -  Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Talas ilçesinde "Halk Günü" programına katıldı.

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen "Halk Günü" programı için ilçeye gelen Yıldız, Selçuklu Evi'nde vatandaşlarla buluştu.

Burada çayla simit yiyen Yıldız, daha sonra Mevlana Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Yıldız, esnaf ziyaretinin ardından Talas Belediyesi'nin her hafta çarşamba günü gerçekleştirdiği "Halk Günü" uygulamasına katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi. 

Programda  konuşan Yıldız, yaptığı çalışmalarından dolayı Talas Belediye Başkanını tebrik ederek  "Halk Günü" uygulamasının şeffaf belediyecilik anlamında da örnek bir çalışma olduğunu söyledi.

Kayseri'nin en hızlı gelişen ve büyüyen ilçesinin Talas olduğuna dikkati çeken Yıldız, şunları kaydetti:

"Bu çalışmanın son derece başaralı olduğunu belirtmek istiyorum. Vatandaşımızın gelip burada şeffaf bir ortamda derdini anlatabildiği, ilgili bütün müdürlerin anında çözüm üretebildiği bir ortam oluşuyor. AK Parti belediyelerine de yakışan budur. Talas'ın, Kayseri'nin en hızlı gelişen ve büyüyen, bir şehri oldu. Yani ilçesi demek artık tek başına yeterli değil. O açıdan böyle bir yerde belediye başkanlığı ancak vatandaşlarımızla beraber yapılır. Bugün Talas'ta farklı ortamlarda bulunduk. Sayın başkanımızdan bu memnuniyetin bizatihi şahidi oldum. Kendisini tebrik ediyor, bu çalışmalarının devamını temenni ediyorum."

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da vatandaşlara güzel bir sürpriz yaparak Taner Yıldız'la görüştürdüklerini söyledi.

Her çarşamba günü gerçekleştirdikleri programa Yıldız'ın katılım sağlamasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Yıldız, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini birlikte dinlediklerini vurguladı.

Kayseri AK Parti Milletvekili adayı Avşar Arslan, AK Parti  İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost da programa eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı