Eski Başbakan Yardımcısı İşler:

Eski Başbakan Yardımcısı İşler:

"Ankara'ya yatırım yapan herkesin başımızın üstünde yeri vardır"

ANKARA (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara'da son yıllarda sanayi ve ticarette önemli gelişmeler yaşandığını belirterek, "Ankara'ya yatırım yapan herkesin başımızın üstünde yeri vardır" dedi.

İşler, Ankara'da Vişi Cafe&Bistro'nun açılışına katıldı. Tesisin Ankara ekonomisine katkı sağlayacağını vurgulayan İşler, "Ankaralılar nezih bir mekana kavuştu. Bu tesisi açan hemşehrilerimi kutluyorum. Hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Açılan her tesis istihdamı artırdığını dile getiren İşler,  Ankara'ya yatırım yapan herkesin başlarının üzerinde yeri olduğunu söyledi.

İşletmeci Harun Özçelik ise müşterilerin damak tadına ve bütçesine uygun dünya mutfağı ile hizmet verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Kafemizin 15 yıllık lezzet yolculuğunda 4. şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini tadabileceğiniz kafemiz, VİP salonu ve oyun parkı ile ailelerin rahat edeceği bir ortam sağlıyor. Bu özel günümüzde bizleri onurlandıran, güzel temennilerini ileten herkese teşekkürü borç biliyorum."

Konuşmaların ardından tesisin açılışını yapan İşler, davetlilerle sohbet etti.

Eski Başbakan Yardımcısı İşler:

Eski Başbakan Yardımcısı İşler:

Kaynak:Haber Kaynağı