Esenyurt'taki Tekel Bayii Cinayeti Davası Başladı

Esenyurt'taki Tekel Bayii Cinayeti Davası Başladı

Esenyurt'ta yaşanan tekel bayii cinayetiyle ilgili davada sanıkların savunmaları ortaya çıktı. Tutuklu sanıklar Tarık ve Murat Özer, olayı kendilerini ve ailelerini koruma amacıyla gerçekleştirdiklerini iddia ettiler.

Esenyurt'ta Temmuz ayında Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayındır'ın hayatını kaybettiği tekel bayii cinayetine ilişkin davanın görülmesine başlandı. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuklu ve tutuksuz sanıkların savunmaları dikkat çekti.

Tutuklu sanıklardan Tarık Özer, savunmasında Cantürk Erzen ile ticari bir ilişkisinin olduğunu belirterek, olay günü yaşananların kendilerini ve ailelerini koruma amacıyla gerçekleştiğini ileri sürdü. Olayı "sadece yaralama" niyetiyle gerçekleştirdiğini iddia eden Özer, olayın içyüzünü anlattı.

Diğer tutuklu sanık Murat Özer ise, Cantürk Erzen ile herhangi bir husumetinin olmadığını ve olay günü yaşananların tesadüfi bir şekilde geliştiğini savundu. Kendisinin ve ailesinin canını korumak için hareket ettiğini belirten Özer, olayın trajik sonuçlarını dile getirdi.

İddianamede ise olayın detaylarına yer verilirken, şüphelilerin ağır cezalarla cezalandırılması talep edildiği ifade edildi.

Bu gelişmelerle birlikte, Esenyurt'ta yaşanan tekel bayii cinayeti davası kamuoyunun yakından takip ettiği bir konu haline gelmiş durumda. Mahkeme sürecinin nasıl sonuçlanacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.