Ereğli'ye Kamyon Garajı Müjdesi: Temel Atma Töreni Yapıldı

Ereğli'ye Kamyon Garajı Müjdesi: Temel Atma Töreni Yapıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli'ye kazandırılacak olan Kamyon Garajı'nın temel atma töreni düzenlendi. Ereğli'nin önemli ihtiyaçlarından birini karşılayacak olan garajın temeli, yapılan törenle dualar eşliğinde atıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ereğli'ye kazandıracağı Kamyon Garajı'nın temel atma töreni coşkuyla gerçekleşti. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, temel atma programında yaptığı konuşmada, ilçenin uzun zamandır hissedilen kamyon garajı ihtiyacının giderilmesine katkı sağlayacak bu önemli adım için emeği geçenlere teşekkür etti.

a1.jpg

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek ilçenin geleceği için çalışmanın önemine vurgu yaparak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanıyla birlikte yürümek gibi bir mecburiyetlerinin olduğunu ifade etti ve garajın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, projenin ilk etapta 100 TIR kapasiteli olarak tasarlandığını belirterek, kamyon garajının Ereğli'nin park ihtiyacını karşılamaya yönelik olduğunu ve güncel bedeli 51 milyon 889 bin liraya mal olacağını aktardı. Uzbaş, yeni dönemin Ereğli için yükseliş vakti olduğunu da ifade etti.

a2.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol'un da katıldığı törende konuşanlar, Ereğli'nin ve Türkiye'nin geleceği için birlikte çalışmanın önemine vurgu yaparak, kamyon ve TIR'ların emek, istihdam ve ülke ekonomisi için önemine dikkat çektiler.

Törende yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde Kamyon Garajı'nın temeli atıldı. Ereğli halkı, yeni garajın ilçeye ve çevresine önemli katkılar sağlayacağına dair umutlarını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.