Ereğli'nin yeni sağlık merkezi hizmete başladı

Ereğli'nin yeni sağlık merkezi hizmete başladı

Ereğli İlçe Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerine hayırsever iş adamı Ömer Gözkara ve ailesi tarafından yapılan Ereğli Saliha Gözkara Aile Sağlık Merkezi, görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Ereğli İlçe Belediyesi tarafından İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen arsa üzerine hayırsever iş insanı Ömer Gözkara ve ailesi tarafından Üçgöz Mahallesinde inşa edilen Ereğli Saliha Gözkara Aile Sağlık Merkezi'nin açılışı, katılımın yoğun olduğu bir törenle gerçekleştirildi.

Açılışa, Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, İlçe Kaymakam Vekili, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, STK Başkanları, muhtarlar, ve bölge vatandaşları büyük ilgi gösterdi.

Konuşmalar sırasında Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Ereğli'nin sağlık sorunlarının çözümü için bir araya gelerek çaba harcanmasını vurgulayarak, açılan sağlık merkezinin Ereğli halkına daha iyi hizmet vereceğine inandıklarını dile getirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise yaptığı konuşmada, hayırsever iş adamı Ömer Gözkara ve ailesini tebrik ederek, Ereğli'de sağlık hizmetlerinin daha etkin ve ulaşılabilir olması için belediyeye ait birçok yerin sağlık hizmetlerine tahsis edildiğini belirtti.

Oprukçu, açılışın pandemi ve deprem gibi zorlu süreçlere denk gelmesine rağmen, Ereğli halkının daha iyi sağlık hizmetine kavuşması adına önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Açılışın ardından Saliha Gözkara Aile Sağlık Merkezi, vatandaşlara kapılarını açarak sağlık hizmetlerine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.