Ereğli'de yoğun çalışma: Başkan talimat verdi, ekipler harekete geçti

Ereğli'de yoğun çalışma: Başkan talimat verdi, ekipler harekete geçti

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun liderliğinde, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Taşağıl Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Ereğli ilçesinin Taşağıl Mahallesinde, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ekipler, hafta sonu boyunca mahalle genelinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirerek, Belediye Başkanı Oprukçu'nun modern ve kullanışlı bir yol ağı hedefine katkı sağladı.

Başkan Oprukçu, mevsim şartlarına gözetmeksizin mesai mefhumu gözetmeden gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak, "Şehrimizi güzelleştirmek ve daha konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam ediyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde asfaltı da tamamlayarak Ereğli'nin yol ağını modernleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen asfalt taleplerine anında cevap veriyor ve planlamalar doğrultusunda harekete geçiyoruz. Tüm çabamız, Ereğli'mizi modern, estetik ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek içindir. Taşağıl Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışması da bu çabalarımızın bir yansımasıdır. Ereğli için daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Taşağıl Mahalle Muhtarı Ayhan İnce ise, asfalt çalışmalarının mahallelerine katkısı nedeniyle Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'ya teşekkür ederek, mahalle sakinlerinin memnuniyetini dile getirdi.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla, ilçede asfaltsız yol bırakılmaması hedefine bir adım daha yaklaşılmış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.