Ereğli'de polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil ekip otosuyla çarpıştı: 2'si polis 8 yaralı

Ereğli'de polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil ekip otosuyla çarpıştı: 2'si polis 8 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayan otomobil, yaşanan kovalamacada ekip otosuyla çarpıştı, 2'si polis, 2'si çocuk olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Ereğli'de, gece saatlerinde yaşanan gerilim dolu anlar, polisin "dur" ihtarına uymayan bir otomobilin kovalamacasıyla son buldu.

p1.jpg

Olay, Ziya Gökalp Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde meydana geldi. H.K. idaresindeki 68 BN 657 plakalı otomobil, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

p2.jpg

Kovalamaca sırasında, şüpheli otomobil, polis memuru S.A.'nın kullandığı ekip otosuyla çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda her iki araçta bulunan toplam 8 kişi yaralandı.

p3.jpg

Yaralılar arasında 2 polis memuru ve 2 çocuk bulunuyordu. Olay yerine gelen çok sayıda polis ve sağlık ekibi, yaralılara hızla müdahale etti. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

p4.jpg

Kaza sırasında otomobilde bulunan yolcuların yabancı uyruklu olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kaza yerinde detaylı incelemelerde bulundular ve olayla ilgili soruşturma başlattılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.