Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret 2023 ve EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret 2023 ve EYT açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında milyonlarca vatandaş ve personelin yakından takip ettiği asgari ücret 2023 ve emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili önemli mesajlar verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan A Haber'de katıldığı canlı yayında yeni asgari ücret ile EYT hakkında açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT ve asgari ücret zammı için önümüzdeki ay ve yeni yıla işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında milyonlarca vatandaş ve personelin yakından takip ettiği asgari ücret 2023 ve emeklilikte yaşa takılanlar konusu ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni asgari ücret ile EYT için önümüzdeki ay ve yeni yıla işaret ederek, iki çalışmanın da arka arkaya açıklanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Şu anda Vedat Bey ekibiyle birlikte çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl EYT ile asgari ücretin arka arkaya açıklandığı aylar olacak. Buralardaki ücret politikası da ne durumdaysa bunları da açıklayacağız. Bunlardan en önemlisi asgari ücretin yeniden tespiti çalışması olacak. Bu çalışmayla birlikte gerek sözleşmeliler gerek EYT, yani biz 2023'e bunları açıklayarak girmiş olacağız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.