Engelliler Haftası

Engelliler Haftası

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi "Engeliler Haftası" çerçevesinde etkinlik düzenledi. Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi "Engeliler Haftası" çerçevesinde etkinlik düzenledi.

Atatürk Sahil Parkı'nda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi İşaret Dili Kursu öğrencilerinin İstiklal Marşı'na işaret diliyle eşlik etmesi vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, herkesin birer engelli adayı olduğunu belirterek, "Bizler engelsiz bir hayat için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız." dedi.

Gölbaşı Belediyesi ile İŞKUR'un ortaklaşa bilgisayar ve muhasebe kursu açtığını dile getiren Duruay, "Buradan bazı arkadaşlarımız mezun oldu. Bazıları da bu kurslara devam ediyor. Halk Eğitim Merkezimizle beraber takı tasarım, halk müziği ve bağlama kurslarına devam etmekteyiz. Engelsiz bir hayat sunmak için biz onların devamlı yanındayız." diye konuştu.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı etkinlikte Gölbaşı Bahçelievler Özel Eğitim Merkezi öğrencileri "ıspanaklı yumurta" gösterisi yaptı.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencilerinin teşekkür konuşmalarının ardından Gölbaşı Belediyesi Engelli Birimi Halk Müziği Korosu konser verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler