Enderun Liselerinde dev buluşma

Enderun Liselerinde dev buluşma

Özel Enderun Liselerinde mezun olan öğrencilerle okumakta olan öğrenciler bir araya gelerek bilgiler tecrübeler paylaşılıp anılar tazelendi.

Özel Enderun Liselerinin ilk mezunlarından MÜSİAD’ın yönetim kurulu üyelerinden Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAY ile makine mühendisi Serdar PENEKLİ öğrenim görmekte olan öğrencilere öğrencilik yıllarını ve başarı hikâyelerini anlatarak kendilerine emeği geçen hocaların kendileri için yaptıkları fedakârlıkları anlattılar. Özel Enderun Liseleri mezunlarından MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mehmet Ali ÖZBUĞDAYCI öğrencilere dil eğitiminden dil eğitiminin öneminden başarıda istikrarı koruyabilmek için dil eğitiminin elzem olduğundan söz ederek Londra’daki bir anısını da anlatarak dil eğitiminin üstünde durdu. Makine mühendisi Serdar PENEKLİ sınıf sıralarında iken alınan eğitimin ve verilen emeğin fark edilmediğini ancak yıllar sonra bunun çok iyi idrak edildiğini anlatarak öğrencilere yaşadıkları anın, Enderun Liselerinin kıymetini bilmelerini öğütleyip öğretmenlerin uyarılarını dikkate almalarını tembihledi.

Özel Enderun Liseleri Müdürü İlhan YILMAZ:” Geçmiş ile gelecek arasında kurulan bu köprüden inşallah birçok öğrencimiz geçecek ve her biri bir öncekine basmak olup onu daha yükseğe taşıyacak ve böylelikle daha üst düzeyde ve profesyonel olarak topluma hizmet etmiş olup geniş tabanlı bir de aileye sahip olmuş olacağız. Amacımız bir tane bile olsa bir öğrencinin daha nitelikli olması için mezun olan kardeşlerimiz tecrübelerinden faydalanmaktır.” dedi