En İyi Ürünü En Uygun Fiyata Bulun

En İyi Ürünü En Uygun Fiyata Bulun

En İyi Ürünü En Uygun Fiyata Bulun

Fiyat karşılaştırma sitelerine yeni bir soluk getiren arabunu.com tüketiciler için “en iyi ürün en uygun fiyata nerededir” sorusuna dakikalar içinde cevap buluyor. Onlarca kategorideki binlerce içeriği tek bir platformda toplayan arabunu.com, tüketicilere satın alma konusunda büyük bir kolaylık da sağlıyor.

Serkan Koç, Duhan İsmail Acar ve diğer kurucu ortakların öncülüğünde hayata geçirilen yeni nesil fiyat karşılaştırma sitesi arabunu.com, büyük bir bilgi birikiminin sonucunu yansıtıyor. E-ticaret alanında ürün ile içerik hizmeti sunan E-ticaretmerkezim.com ve içerikler.com ile yakalanan başarı arabunu.com ile taçlandırılıyor.

Dakikalar İçinde Binlerce Ürün Listeleme Kolaylığı

Arabunu.com’da aradığınız ürünlerin tüm özelliklerini ve bunu en hızlı biçimde nereden temin edebileceğinizi bulmanız mümkün. Detaylı ürün özellikleri sayesinde muadil seçeneklere de ulaşmak son derece kolaydır.

Arabunu.com 800 ana kategoride 700 bin içeriği listeleyerek kalite ve fiyat konusundaki beklentilerinize en hızlı biçimde ulaşmanıza aracılık etmeyi hedefliyor. Türkiye’de alışılmışın dışında bir ürün listeleme oranına ulaşmak da platformun hedefleri arasında. 14 milyonluk bir listeleme hedefi ile site sektöre iddialı bir giriş yapıyor.

Arabunu.com’un en önemli özelliklerinden biri sadece bir fiyat karşılaştırma platformu olması değildir. Yapay zeka teknolojisini de sürece dahil eden site, çeşitli tavsiyelerle kullanıcıların satın alma sürecinde yol gösterici bir yöntem benimsiyor. Bunun yanı sıra büyük bir data şirketi olma yolunda da emin adımlarla ilerliyor.

Arabunu.com ile Güncel İndirim Takibi

İhtiyacınız olan ürünleri avantajlı fiyatlarla satın almak istediğinizde güncel indirim fırsatlarından haberdar olmanız gerekebilir. Bunun takibini yapmak için uzun vakit harcamak yerine arabunu.com’a göz atabilirsiniz. Farklı markaların dönemsel olarak gerçekleştirdiği kampanyalar ve ürün bazındaki indirimlerle ilgili bilgileri de bu platformda bulmak mümkündür.

Başta elektronik ürünler olmak üzere, anne-bebek, giyim, süpermarket, ofis-kırtasiye ve daha birçok kategorideki en uygun fiyatlı ürünleri listeleyerek tasarruf sağlayabilirsiniz. Satın alma alışkanlıklarınız doğrultusunda oluşturulan yapay zeka destekli tavsiyelerle de alışverişinizi akıllıca planlamanız için arabunu.com’dan yararlanabilirsiniz.

Kullanıcı Dostu Arayüz

Kullanımı son derece pratik bir arayüzle karşınıza çıkan arabunu.com uygun fiyat araştırmanızı kolaylaştırma konusunda avantaj sunuyor. Bahçe-Yapı Market, Spor&Outdoor, Ev-Yaşam, Kozmetik-Kişisel bakım gibi ana kategoriler altındaki binlerce ürünü kısa sürede listeleme imkanınız bulunuyor.

Öne çıkan markaları ve sık yaptığınız aramaları da kolayca takip edebilirsiniz. Popüler kategorilere göz atarak avantajlı fiyatlar hakkında bilgi toplayabilirsiniz. Ürün sayfalarında tüm özellikler detaylı biçimde aktarılıyor. Benzer ürün tavsiyeleri sayesinde de alışveriş planlamasını yapmak pratik hale gelir.

Arabunu.com’un İngiltere ve Almanya Yolculuğu

Arabunu.com Türkiye’de 3 yıl içinde en çok tercih edilen, en detaylı özellikleri listeleme fırsatı sunan platform olmayı hedefliyor. Platformun bir sonraki yolculuğu ise e-ticaretin en yüksek seviyede olduğu İngiltere olacak. Ardından da Almanya’ya açılmayı planlayan arabunu.com, fiyat karşılaştırmanın yanında data işleme hizmeti ile müşterilere yüksek kaliteli hizmet veren konuma gelecek. Azerbaycan ve Suudi Arabistan da Asya’daki hedef ülkeler arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.