Emre Belözoğlu’nun avukatı Seçil Erzan’ın Kapalıçarşı ifadesine inanmadı

Emre Belözoğlu’nun avukatı Seçil Erzan’ın Kapalıçarşı ifadesine inanmadı

Avukat Şekip Mosturoğlu, Erzan'ın ifadelerindeki tutarsızlıklara dikkat çekerken, banka mağdurlarının avukatı olarak Emre Belözoğlu'nun maddi kaybını ve süreci değerlendirdi.

Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın, yüksek karlı fon vaadiyle ünlü isimleri dolandırdığı iddiası Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Davada Emre Belözoğlu ve Volkan Bahçekapılı'nın avukatlığını yapan Şekip Mosturoğlu, yaptığı açıklamalarda Erzan'ın ifadelerindeki tutarsızlıklara ve bahsedilen Kapalıçarşı'daki ismin gerçek olmadığına dikkat çekti.

Avukat Mosturoğlu, müvekkili Emre Belözoğlu'nun banka ve yöneticilerine güvenerek yatırım yapmasının ardında banka güveni, doğrudan muhataplık ve belgelerin sağladığı güvenden kaynaklandığını ifade etti. Belözoğlu'nun büyük bir maddi kayıp yaşadığını ve diğer mağdurlar gibi anaparasını alamadığını belirten avukat, Erzan'ın ifadesindeki çelişkileri ve belirli bir tarih aralığındaki 11 milyon dolarlık açıklanamayan miktarı sorguladı.

Avukat Mosturoğlu, Erzan'ın bahsettiği Kapalıçarşı'daki kişinin gerçek olmadığını düşündüğünü belirterek, ifadelerin somutlaştırılmadan boşluklar bırakıldığını söyledi. Ayrıca, Erzan'ın "fazla kazananlar suçlu" tavrını eleştirerek, müvekkilinin kazancının futbol faaliyetlerinden kaynaklandığını ve bu konuda herhangi bir soruşturmanın olmadığını vurguladı.

Denizbank'ın süreci daha iyi yönetmesi gerektiğini savunan avukat, mağdurların bir araya getirilip, mağduriyetlerin anlaşılmaya çalışılması ve çözüm üretilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, tutuksuz yargılanan sanıkların durumunu anlamakta zorlandığını ifade ederek, bu durumun bankacılık sistemine olan güveni sarsıcı bir etki yarattığını vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.