Emre Belözoğlu’nun avukatı: Çelişkilerin giderilmesi gerek

Emre Belözoğlu’nun avukatı: Çelişkilerin giderilmesi gerek

Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın milyonlarca dolar dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı 'Fatih Terim Fonu' davasında, Avukat Şekip Mosturoğlu çelişkilerin giderilmesi gerektiğini belirtti.

Denizbank Levent Şubesi eski Müdürü Seçil Erzan'ın, Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuları içeren 'Fatih Terim Fonu' davası geçtiğimiz günlerde ikinci kez hakim karşısına çıktı. Avukat Şekip Mosturoğlu, davaya ilişkin son gelişmeleri değerlendirerek, çelişkilerin giderilmesi gerektiğini vurguladı.

Erzan'ın avukatlığını yürüten Mosturoğlu, duruşmanın sonunda tutuklu banka müdürünün ilginç bir savunma yaptığını belirtti. Çelişen sayılar, kişiler, yer ve zaman belirtme konusunda tutarsızlıkların devam ettiğine dikkat çeken Mosturoğlu, mahkemenin bu çelişkilerin giderilmesi için yazılı ifade istediğini söyledi.

Avukat Mosturoğlu, Erzan'ın telefonundaki WhatsApp mesajlarına da değinerek, suç işlendiğini bilen çok sayıda kişinin bu mesajlarda yer aldığını ifade etti. Mahkemeden, sorgu tutanakları, WhatsApp mesajları ve sanıkların ifadelerinin bir araya getirilip savcılığa yeni bir iddianame hazırlanması talebinde bulunduklarını söyledi.

Duruşmaya gelemeyen Emre Belözoğlu'nun durumunu da ele alan Mosturoğlu, maç trafiği nedeniyle gelmediğini belirtirken, bir sonraki duruşmada kesinlikle geleceğini ve mağduriyetlerin belki de davaya yön verebileceğini söyledi.

Avukat Mosturoğlu, Erzan'ın savunmalarının çelişkili olduğunu ve önümüzdeki duruşmalarda daha tutarlı savunmalar beklediklerini ifade ederek, davanın başka boyutlara taşınabileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler