Emeklilerin bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Emeklilerin bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bayram ikramiyelerinin ödeme planını açıkladı. Emeklilerin hesabına bayram öncesinde ödeme yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrasında gazetecilere bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, bir gazetecinin sorusu üzerine, "Bayram ikramiyeleri için yasa meclisten geçmiş durumda. Ödeme günlerini planlıyoruz. Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız" dedi.

Işıkhan, ikramiyelerin miktarıyla ilgili net bir bilgi vermezken, "Her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak" şeklinde konuştu. Gazetecilerin prim günü eşitlenmesi konusundaki sorusuna ise Işıkhan, "Orta vadeli planlarımızın arasındaydı. Düzenleme içine alacağız tabii. İstihdamı artırmak, kayıt dışılığını azaltmak bizim en önemli hedeflerimiz arasında. Ayrıca emekliler yılıyla ilgili desteklerimiz olacak. Çalışmalar devam ediyor" yanıtını verdi.

Bu açıklamaların ardından, emeklilere yönelik bayram ikramiyelerinin önceden aktarılacağına dair planların belirlendiği anlaşılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.