EGO personelinden "15 Temmuz" anısına kan bağışı

EGO personelinden "15 Temmuz" anısına kan bağışı

FETÖ'nün darbe girişimine karşı Ankaralıları direniş noktalarına taşıyan EGO şoförleri, 15 Temmuz şehitleri anısına kan bağışında bulundu

ANKARA (AA) - EGO ve Kızılay Genel Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen kampanyada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının darbe girişimine karşı Ankaralıları direniş noktalarına taşıyan EGO şoförleri, 15 Temmuz şehitleri anısına kan bağışında bulundu.

EGO tarafından her yıl gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonunun bu yılki teması, 15 Temmuz şehitleri oldu. EGO'nun Macunköy'deki 2. Bölge Müdürlüğü'nde kurulan kan bağışı noktasında her kademeden yüzlerce EGO çalışanı kan bağışı yaptı. EGO Otobüs Daire Başkanı Ömer Aras da personelle birlikte kampanya katıldı.

FETÖ mensuplarının 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimine karşı, Ankaralıları direniş noktalarına taşıyarak darbe girişiminin başarısız olmasında pay sahibi olan EGO otobüs şoförleri, kan bağışı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

EGO personeli Murat Çakıray, 15 Temmuz şehitlerini unutmadıklarını belirterek, "Her sene geleneksel olarak kan bağışı yapıyoruz. Tüm personel olarak da bu kampanyalara katılmaktan mutluyuz. Bu yılki kan bağışı kampanyamızda ise 15 Temmuz şehitlerini unutmadığımızı, onları hep anacağımızı vurgulamak istiyoruz." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :