Ege Denizi'ndeki deprem

Ege Denizi'ndeki deprem

İngiltere'nin Avrupa ve Amerika'dan Sorumlu Devlet Bakanı Duncan:- "Bölgeye yönelik seyahat önerilerimizi en son bilgilerle güncellemeye devam ediyoruz ve depremden etkilenen tüm İngiltere vatandaşlarına yardımcı olmaya hazırız"

LONDRA (AA) - İngiltere, Ege Denizi'nde meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarına gerekli yardımları sağlamaya hazır olduğunu bildirdi.

İngiltere'nin Avrupa ve Amerika'dan Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, resmi Twitter hesabından depreme ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamasında Duncan, "Ege'de yaşanan depremin neden olduğu can kayıplarından dolayı üzgünüm. Bölgeye yönelik seyahat önerilerimizi en son bilgilerle güncellemeye devam ediyoruz ve depremden etkilenen tüm İngiltere vatandaşlarına yardımcı olmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Ege Denizi'nin Gökova Körfezi'nde sabah saatlerinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde bir Türk vatandaşı hayatını kaybetmiş, biri ağır iki Türk vatandaşı yaralanmıştı. 200'den fazla Türk vatandaşının tahliyesi için çalışmaların devam ettiği, depremde liman ve gümrük binası hasar gördüğü için gemi seferlerine izin verilmediği duyurulmuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :