Düğün Salonunda Yangın Paniği: Davetliler Canlarını Zor Kurtardı!

Düğün Salonunda Yangın Paniği: Davetliler Canlarını Zor Kurtardı!

Mersin'deki Ömer ve Esanur Kartal çiftinin düğününde soba borusundan çıkan yangın, büyük panik yarattı. Davetlilerin canlarını zor kurtardığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Mersin'in Yenişehir ilçesinde bulunan Emirler Mahallesi'nde gerçekleşen Ömer ve Esanur Kartal çiftinin düğünü, korku dolu anlara sahne oldu. Düğün merasimi sırasında, iddiaya göre soba borusundan çıkan yangın, hızla yayılarak salondaki tavanı alevler içerisine soktu.

Yangının başlamasıyla birlikte, davetliler arasında büyük bir panik yaşandı. Kameraya yansıyan görüntülerde, salonun tavanının alev alev yandığı, insanların koşuşturarak çıkış yolunu aradığı ve dışarıya kaçıştıkları görüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülse de, panik anları davetlilerin hafızalarında uzun süre yer edecek gibi görünüyor.

Düğün merasimi, yangının etkisiyle yarıda kalmış olsa da, sonrasında düğün salonunun bahçesinde takı merasimi yapılarak tamamlandı. Yangınla ilgili olarak resmi makamların soruşturma başlattığı belirtilirken, olayda can kaybı veya ciddi yaralanma yaşanmadığı bildirildi.

Düğün Salonunda Yangın Paniği: Davetliler Canlarını Zor Kurtardı!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.