Dualarla açıldı

Dualarla açıldı

Seydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı dualarla açıldı.

Seydişehir Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı dualarla açıldı.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Adem Bebek , Belediye meclis üyeleriyle, Muhtarlar , Stk Başkanları  , Seydişehir Belediyesi Birim Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Adem Bebek’in dualarıyla pazar açılışı gerçekleştirildi. 

Başkan Mehmet Tutal, meclis üyeleri ile birlikte Canlı Hayvan Pazarına gelen vatandaşları ziyaret ederek hayır ve bereketli kazançlarınız olsun dedi.

Kurbanın Allah’ın kuluna yaklaşması olduğu gibi kulun kula yaklaşması anlamını taşır diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  Müslüman’ın müslümanla kardeş olması noktasında önemlidir. Balığın suyun kıymetini bilmediği gibi değerini anlayamadığımız o kadar güzel hasletlerimiz vardır. Bunlardan biriside Kurban Bayramı’dır. Beraberce bayram yaptığımız, berabercemaddi ve manevi kaynaklarımız paylaştığımız anlardan birisidir. Bu duygu ve düşüncelerle satıcılarımıza helalinden bol kazançlar diliyor, alıcı kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyor. Hepinizin bayramını kutluyor hayırlı günler diliyorum” dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan; üreticilerimize helalinden bol kazançlar diliyor, Kurban kesecek vatandaşlarımızın da Allah kurbanlarını kabul etsin diyor hepinize hayırlı bayramlar diliyorum “şekkinde konuştu. 

Vatandaşlar, Seydişehir Belediyesi ekiplerinin hayvan pazarının temizliğine ve düzenine önem gösterdiğini ve birçok konuda destek olduklarını belirterek teşekkür etti. 

Bayram da kesimhanenin aktif olarak çalışacağını ve baskül, vinç, et için temiz poşet gibi ihtiyaçların da karşılanacağı belirtildi.

Açılışı katılanlara Seydişehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.