Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Antalya'da

Çavuşoğlu:- "Suriye'ye, Libya'ya, Irak'a, Yemen'e istikrar gelir, güven gelir. Buradaki kardeşlerimizin de gözyaşı diner. İnşallah bu Kurban Bayramı bölgemizde ve dünyada barışa vesile olur"

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bayram namazını Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Veli Tuncer Camisi'nde kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Namazın ardından AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, burada partililerle bayramlaştı. Çavuşoğlu, Gazipaşa Belediyesi ve Gazipaşa Kaymakamlığını da ziyaret etti.

Gazipaşa Kaymakamlığı önünde basın mensuplarına açıklama yapan Çavuşoğlu, vatandaşların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Bayramda tüm dünyada huzur ve barış olmasını dileğini ifade eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Suriye'de ateşkes fırsatı çıktı, inşallah bu kalıcı olur ve siyasi dönüşüm, siyasi süreç başlar. Suriye'ye, Libya'ya, Irak'a, Yemen'e istikrar gelir, güven gelir. Buradaki kardeşlerimizin de gözyaşı diner. İnşallah bu Kurban Bayramı bölgemizde ve dünyada barışa vesile olur. Bu duygularla tüm İslam aleminin ve milletimizin Kurban Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum. Mekke'ye, kutsal topraklara giden vatandaşlara ve Müslümanlara, evlerine huzur ve sağlıklı şekilde dönmeleri için dua ediyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler