Diltaşlıların üniversite ziyareti

Diltaşlıların üniversite ziyareti

2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi ile birlikte Özel Diltaş Eğitim Kurumlarını idari kadrosundan bir grup “Hayırlı olsun” ziyaretlerine start verdi

Yeni eğitim döneminin ilk haftasında kurumu temsilen Diltaş Anadolu Lisesi Müdürü Zehra İnal, Kurumun İşletme Müdürü Ahmet Özcan Canatan ve Basın ve Halkla İlişkiler Danışmanı Selma Salar, ilk ziyaretlerini KTO Karatay Üniversitesi’ne yaptılar.  Rektör Prof. Dr. Ömer Torlak’ı makamında ziyaret eden heyet, KTO Karatay Üniversitesi’nin Konya’nın eğitim sektöründeki markası olma yolunda hızla ilerlediğini ve her yıl yaklaşık 30 civarında Diltaş Anadolu Lisesi mezununun kendilerini tercih ettiğini vurguladılar. Yapılan ziyarette konuşan Diltaş Anadolu Lisesi Müdürü Zehra İnal, Karatay Üniversitesi’nin Konya için büyük bir kazanç olduğunu söyleyerek, “ Lisemizden mezun olan öğrencilerimizin tercihlerini Karatay Üniversitesi’ne yapanların oranının yüksek olduğunu görüyoruz. Şehrimizde geniş donanıma sahip, üniversite eğitiminde farklı bölümleri ile gençlere hitap eden bir okul olması biz eğitimcileri son derece sevindiriyor. Artık öğrencilerimizin başka şehirlere gitmesine gerek kalmıyor. Velilerimiz çocuklarını başka şehirlere göndermeden gönül rahatlığıyla Konya’da okutabiliyor. Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak ile görüşüp yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını temenni ederken, yıl içerisinde lise öğrencilerimize yönelik yapabilecekleri çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca, üniversiteye yeni adım atan öğrencilerimizin temsili velileri olarak da bulunduğumuzu ifade ettik.” dedi.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Torlak de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; “Diltaş Okullarından mezun olan öğrencileri üniversitemizde ağırlamaktan mutluyuz. Öğrencilerimize eğitim veren öğretim üyelerimizin her biri alanında uzman. Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında üst sıralarda yer almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”dedi.  Diltaşlı heyet daha sonra üniversiteyi gezerek mezun öğrencileri ile buluştu ve öğrencilerine başarılar diledi.