Derbi maçın ardından

Derbi maçın ardından

- Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Albayrak:"İkinci yarıda inancımızı ortaya koyarak güzel bir oyunla hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Lider olarak önümüzdeki haftayı bekliyoruz"- "Çok önemli bir maçtan 3 puan aldık ama henüz şampiyon değiliz. Matematiksel ol


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki Galatasaray derbisinin ikinci yarısında iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da yapılan maçın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Albayrak, güzel bir maç oynandığını belirterek, "Seyir keyfi çok iyiydi. Galatasaray da çok güzel oynadı. Onları da tebrik ediyoruz. Buraya çok inançlı gelmiştik. İkinci yarıda inancımızı ortaya koyarak, güzel bir oyunla hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Lider olarak önümüzdeki haftayı bekliyoruz. Kendi sahamızdaki Osmanlıspor karşılaşmasına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz." diye konuştu.


- "Ayaklarımız yere basıyor"


Metin Albayrak, matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemediklerini belirterek ligde kalan iki maça da en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi.

Siyah-beyazlı kulübün basın sözcüsü, "Çok önemli bir maçtan 3 puan aldık ama henüz şampiyon değiliz. Matematiksel olarak yarış devam ediyor. İki maçımız kaldı. Bu maçlara final havasında, Beşiktaşımıza yakışır şekilde çalışacağız. Hedefimize doğru adım adım gidiyoruz." şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine Albayrak, "Ayaklarımız yere basıyor. Maç maç bakıyoruz. Önemli bir avantaj elde ettik. Deplasmanda Galatasaray'ı yenerek 3 puan aldık. İki maçımızı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler