Deprem şehitleri için Konya'daki tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşu

Deprem şehitleri için Konya'daki tüm okullarda 1 dakikalık saygı duruşu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için yurt genelindeki tüm okullarda yarın 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için ülke genelinde bir anma etkinliği düzenleyeceğini açıkladı.

Bakan Yusuf Tekin'in imzasıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 81 ile gönderilen yazıda, 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde kaybedilen insanların anısını yaşatmak amacıyla tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında yarın 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirileceği belirtildi.

Ülke genelindeki okullar, öğrenciler ve öğretmenler, Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin kurbanları için düzenlenecek saygı duruşuyla bir araya gelecekler. Bu etkinlikle birlikte, depremin yarattığı acı ve kayıpların toplumun hafızasında yaşatılması hedefleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.