Deprem bölgesinde hırsızlar Bayraktar TB2 İHA ile tespit edildi! Anında yakalandılar

Gaziantep'te deprem nedeniyle boşaltılan hasarlı evlerde hırsızlık yapan 2 kişi, Bayraktar TB2 tipi insansız hava aracı (İHA) tarafından tespit edildi. Hırsızlar sisteme düşen koordinatta devriye gezen güvenlik güçleri tarafından anında yakalandı

Gaziantep'te deprem nedeniyle boşaltılan hasarlı evlerde hırsızlık yapan 2 kişi, Bayraktar TB2 tipi insansız hava aracı (İHA) tarafından tespit edildi. Hırsızlar sisteme düşen koordinatta devriye gezen Türkiye Cumhuriyeti Devleti güvenlik güçleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Türkiye Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili harabeye çeviren ve binlerce can kaybına neden olan depremlerin yaralarını sarmaya çalışırken, yaşananlardan nasibini almayanlar da boş durmuyor.

Büyük depremlerden en çok etkilenen illerden Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremi fırsat bilip evlere giren 2 hırsız, Emniyet Genel Müdürlüğü Bayraktar TB2 İHA'ları ile yapılan denetimler esnasında tespit edildi.

İslahiye ilçesi Barazi Caddesi'nde ikametlerden hırsızlık yapmaya çalışan ve İHA'ların belirlediği hırsızlar, bölgede görevli ekiplerce suçüstü yakalandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.