Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

Denizlispor Teknik Direktörü Palaz:

"Altınordu maçına 3 puan almak için çıkacağız"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Koray Palaz, kalan maçlarda maksimum puan alıp, ligdeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.
Denizlispor, 28. haftada evinde oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını Şemikler Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Palaz, antrenmanın öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 27. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçında bir puandan fazlasını hak ettiklerini belirtti.
Palaz, her maça 3 puan hedefiyle çıktıklarını Altınordu maçında da 3 puan almayı hedeflediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:.
"Kalan 7 haftada maksimum puanlar almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımızdan hafif sakatlıkları bulunan Furkan ve Serkan takımdan ayrı koşu yaparak çalışmasını sürdürüyor. Kayseri Erciyesspor maçından ders alarak, evimizde oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka'yla zorlu maçlar yapacağız. Bizim hedefimiz gayet açık ve net. Altınordu maçına 3 puan almak için çıkacağız. Biz geri kalan bu zorlu maçlardan en yüksek puanları almak istiyoruz. Bizim bir oyun stilimiz var ve bunun üzerine koyarak gidiyoruz. Son 6 maçın 4'ünde gol yemedik. Bu bizim için önemli bir istatistiktir. Sezon başından beri bu tip istatistikle oynasaydık, şu anda play off'u zorlar konumda olabilirdik. Biz iyi futbol oynuyoruz. Sadece son vuruşlarda yetersiz kaldığımız oluyor. Defans hattında sıkıntımız yok, ileriyi de çözdüğümüzde çok daha iyi olacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler