"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"

"Demokrasi ve Şehitler Mitingi"

Mitinge katılmak için İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda dev Türk bayrağıyla karşılandı

İSTANBUL (AA) - "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılmak için İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partililerce dev Türk bayrağı açılarak karşılandı.

Ankara'dan gelen Kılıçdaroğlu'nu, Atatürk Havalimanı'nda, TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Grup Başkanvekili Engin Altay, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve partililer karşıladı.

VIP Salonu'ndan çıkan Kılıçdaroğlu'nu alkışlayan partililer, dev Türk bayrağı açtı.

İl Başkanı Canbolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün Türkiye'nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunu belirterek, ülke çıkarlarının ön planda olduğu bir dönemin yaşandığını söyledi.

Darbelerle ülkenin her zaman sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Canbolat, tüm siyasi partilerin ortak değerlerde uzlaştığını, bunların, ülke, vatan sevgisi, darbelerin olmaması, bir daha soruların çalınmaması olduğunu belirtti.

Canbolat, Türkiye'de yeniden devlet inşasına başlandığını aktararak, buna her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler