Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG fiyatı açıklaması! Tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG fiyatı açıklaması! Tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği kampüsün açılışında merak edilen fiyat konusuna da değindi. Erdoğan, "Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg'un fiyatı da açıklanacaktır" dedi

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg'un fabrikası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla coşkulu bir törenle açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Kampüsü'nün açılışında Togg'un merakla beklenen fiyatının şubat ayında açıklanacağını belirterek, "Togg'u 2023'ün ilk çeyreğinin sonunda yollarda göreceğiz. Vatandaşlarımız Togg'un ön siparişini Şubat ayında verebilecek" dedi.

ERDOĞAN'DAN TOGG FİYAT AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"TOGG aracısız bir şekilde alıcılarıyla bulaşacak. Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi bireştirerecek. TOGG siparişleri şubat ayında ön siparişe açılacaktır. Togg'un fiyatının piyasada rekabet edebileck bir seviyede olacağına babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Önümüzde yılın mart ayında yollara çıkacak ürünün fiyatının şimdiden açıklamak doğru olmayacaktır. Şubat ayında herhalde fiyatı da açıklamış oluruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.