Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e ateşsiz füze

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e ateşsiz füze

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'i Uyardı: Devlet Gibi Değil, Örgüt Gibi Davranırsa Örgüt Gibi Muamele Görmeye Başlar

Spot: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin çatışmalarını değerlendirdi ve İsrail'e sert bir uyarıda bulundu. Erdoğan, İsrail'in sivillere yönelik saldırılarını kınayarak, "İsrail devlet gibi değil örgüt gibi davranırsa sonunda örgüt gibi muamele görmeye başlayacağını unutmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan İsrail'e Sert Uyarı: Savaş Değil Katliam, Devlet Gibi Davranırsa Sonu Örgüt Gibi Olur

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda dünya gündeminin ilk sırasındaki İsrail-Filistin çatışmalarına dikkat çekti. Sivillere yönelik saldırıları kınayan Erdoğan, "Savaşın da bir ahlakı olduğuna, tarafların buna riayet etmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi. Ancak, İsrail'in sivil yerleşimlere yönelik saldırılarını "katliam" olarak nitelendirdi ve İsrail'i sert bir şekilde uyardı.

Devlet Gibi Davranırsa...

Erdoğan, İsrail'in sivillere yönelik saldırılarını, örgüt refleksi olarak tanımladı ve "İsrail devlet gibi değil örgüt gibi davranırsa sonunda örgüt gibi muamele görmeye başlayacağını unutmamalıdır" şeklinde uyarıda bulundu. Ayrıca, bölgede barışın sağlanması için Türkiye olarak arabuluculuk ve hakemlik dahil her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Erdoğan, çatışmaların derinleşmesinin ve yayılmasının önüne geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, daha fazla masum insanların ölmemesi ve kanın daha fazla akmasının önlenmesini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.